Opleidingen

Vinyl DJ

De opleiding

There is no school like old school, hoe cool vinyl ook is, het is verre van perfect. Toch is het super leuk om met vinyl te draaien. Waarom? Het heeft simpelweg iets magisch, je haalt de plaat uit z’n hoes, legt hem op de draaitafel, je pakt de toonarm beet en zet voorzichtig de naald op plaat. Leer draaien met de Technics SL 1200 MK2, dat is draaien in haar puurste vorm, zonder cue’s en loops maar met gebruik van audio effecten zoals je die op de DJM 900 NXS2 en RMX 1000 tegen komt. Het traject bestaat uit:

  • Basis muziek theorie
  • Het organiseren van jouw vinyl collectie
  • Uitleg van de Technics SL 1200 MK 2
  • Uitleg van de Pioneer DJM 900 Nexus 2 mixer
  • Uitleg van de RMX 1000 Effect Unit

Modules

Wij werken met modules voor junioren, 8 t/m 14 jaar en senioren 14 jaar en ouder. De modules zijn ingedeeld in Basis Level 1 t/m 6 en Advanced 1 t/ 6. Hoe lang je over een module doet bepaal je zelf.

De lessen worden in reeksen van 5 weken gegeven. Een les duurt 50 minuten. Aan het einde van de reeks kijken we hoe ver je bent en verlengen we indien gewenst de reeks opnieuw met 5 lessen. Je hebt 7 weken de tijd om een reeks van 5 lessen af te nemen. Mocht je dus 2 keer verhindert zijn dan ben je deze 2 lessen niet kwijt.

Wij houden de vakantie aan van regio Noord. Tijdens deze periodes alsook feestdagen zijn er geen lessen.

Klik HIER om je aan je aan te melden. Geef jouw voorkeur voor het gewenste tijdslot op en wij laten weten of het door jou gewenste lesmoment beschikbaar is.

Go top