ervaar de uitstraling van een echt optreden

Showcase

Jaarlijks organiseren wij voor onze leerlingen diverse showcases. Deze showcases zijn uitvoeringen voor publiek en vormen tevens het officiële examen en de diploma uitreiking van de afgeronde module(s).

Deelname aan de showcases is niet voor alle studenten verplicht maar wel een pré voor de leerlingen die nog nooit voor publiek hebben opgetreden.

De showcases vinden plaats in de concertzaal van het Popppodium te Steenwijk, hier is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig waardoor leerlinge direct de uitstraling van een echt optreden ervaren.

Als leerling dien je zelf voor je publiek te zorgen, dit kunnen bijvoorbeeld vrienden, familie, kennissen of klasgenoten van jou zijn. Hulpmiddelen hierbij zijn de door ons aangeleverde posters/flyers die je zelf digitaal of fysiek kan verspreiden.

Een showcase duurt -afhankelijk van het aantal deelnemers- ± 120 minuten en is gratis toegankelijk voor bezoekers en deelnemers. We starten op volgorde van leeftijd en als de laatste leerling geweest is worden de diploma’s aan iedereen uitgereikt en wordt er van de hele lichting een groepsfoto gemaakt. Gedurende de showcase proberen wij ook van iedereen zo veel mogelijk foto’s te maken.

Go top