Studio

Verhuur

Onze Studio beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om jouw DJ / Liveperformance of Podcast zowel in beeld als geluid goed vast te leggen en live ofsemi-live te streamen op de door jou gewenste platformen.

Verspreid door de ruimte hangen 5 Panasonic HD camera’s waarvan 1 recht vanboven op de Pioneer Pro DJ Set gericht is en 1 die de DJ recht vanaf hetvooraanzicht filmt. De overige 3 camera’s zijn zo opgesteld dat ze de studio op eendynamische afwisselende manier in beeld kunnen brengen voor bijvoorbeeld eenshow met meerdere personen. Er kan naadloos live geswitcht worden tussen 4 camera’s met de Atem Mini vanBlack Magic.

Voor Spraak / presentatie zijn er 2 Røde PodMic Microfoons welke middels zwenk-armen in iedere gewenste positie gemanoeuvreerd kunnen worden. Alle audiosignalen, hetzij van de DJ set, de losse werkstations en de microfoons komenbinnen op de Rødecaster Pro. Een 8 kanaals mixer die met zijn on-board processor /limiters opnames perfect laat klinken. Met 1 druk op de knop start je de opnames die je na afloop gemakkelijk in 1 van deApple Mac Pro’s in kunt laden voor eventuele nabewerking.

Spectaculaire content op 2 grote 75 inch LED schermen zorgen er voor dat je destream jouw eigen uitstraling mee geeft of direct live mee kan kijken met de lopendestream.

Streams worden eenvoudig direct opgenomen in de Mac Pro’s alsook middels deVideo Assist hardware recorders van Black Magic. Zo heb je altijd een Back-up.

De studio beschikt over een razendsnelle glasvezel verbinding die meervoudigegelijktijdige streams toe laat, alsook het direct uploaden van opnames naar CloudStorage.

De studio is voor opname- en streamfaciliteiten te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Go top