al ruim 25 jaar

Event Productie

Van het hosten tot area’s op festivals alsook de productie en organisatie van grootschalige evenementen, Studio Pinto, het moederbedrijf van DJ School Noord is al ruim 25 jaar actief in de branche.

Pleisure Weiland

Denk bijvoorbeeld aan een Area als Pleasure Weiland die wij onder andere voor het Dicky Woodstock Festival jaarlijks mogen hosten. Deze area wordt Turnkey door Studio Pinto opgeleverd dus inclusief Programmering, Artiesten Line-Up, Technische Realisatie, Beeldregsitratie etc. Wij nemen hierbij de opdrachtgever een boel werk uithanden en ontzorgen waar nodig. Van licht, geluid, Visuals, DJ’s en Live-artiesten, alle know-how is bij ons in huis aanwezig. WE ARE BEHIND YOUR EVENT!

Soneo Dance Challenge

Ook voor een grote landelijke speler als SONEO doen wij alle event productie en realisatie. Dat begint bij het ontwerpen van het event, de reclame en marketing er omheen tot de logistieke uitvoering en regie. De Soneo Dance Challenge is een landelijke theatertour waarin een combinatie van Urban Danssport en Wedstrijd elkaar ontmoeten. Een vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard concept waar wij trots op zijn.

Eigen Club Avonden

Wij organiseren met regelmaat eigen clubavonden waar we DJ & VJ talent laten samenkomen en voor een betaalbare prijs door publiek zijn te bewonderen. Hiermee spelen we in op de vraag naar kwalitatief goede dansavonden zoals je die ook in afzonderlijke clubs als Paradiso, De Melkweg, 013 enz. vindt.

Residenties

Voor een aantal horeca gelegenheden verzorgen wij de residenties. Door het wisselend neerzetten van DJ talent bieden wij voor deze gelegenheden een reeks boeiende uitgaan belevingen op locatie. Doordat wij ook volledig het visuele aspect beheersen leveren we promotie materiaal aan als posters en video’s om de klant te ondersteunen.

Kunnen wij jou helpen? Laat het ons weten, WE ARE HERE TO GUIDE YOU!

Go top